با حکم رییس جمهور، رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان منصوب شد/ امین مقومی کیست؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا عقب‌نشینی کرد؟ جزئیات ورود خودرو‌های مناطق آزاد به سرزمین اصلی و دریافت پلاک ملی اعلام شد وزیر کشاورزی: در تامین کالا‌های اساسی هیچ تنش و مشکلی وجود ندارد سد‌های کشور ۴۲ درصد آب دارند/ ارتفاع کل ریزش‌های جوی نسبت به میانگین دوره‌های مشابه، ۴۰ درصد افت داشته حذف یارانه نقدی این سه دهک تا شهریور قطعی شد + جزئیات  سقف جدید بیمه‌نامه‌های بزرگ اعلام شد جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ معتمدیان: تبعیض منطقه‌ای در قطعی برق وجود ندارد / افزایش ساعات قطعی برق خارج از برنامه به علت فشار به شبکه برق است ازسرگیری پرواز‌های منظم باکو–تهران از اول سپتامبر رئیس کمیسیون عمران مجلس: خط انتقال آب طالقان مهرماه به تهران و البرز می‌رسد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا همچنان تحت تاثیر دلار طرح جدید فروش اقساطی خودرو ریسپکت مرداد ۱۴۰۴ + شرایط فروش

ثبت نام ۵۸۰ هزار نفر در طرح نهضت ملی مسکن

یک مقام مسئول گفت: تاکنون ۵۸۰ هزار نفر در طرح نهضت ملی مسکن ثبت نام کرده اند و همزمان با ثبت نام پالایش انجام شده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۴ - ۰۸ آبان ۱۴۰۰ - 2021 October 30
کد خبر: ۱۰۷۴۲۸

به گزارش راهبرد معاصر، محمود محمود زاده معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه تا به امروز ۵۸۰ هزار متقاضی در سامانه نهضت ملی مسکن ثبت نام کرده اند، گفت: از ۲۸ مهر ماه که ثبت نام برای متقاضیان در این طرح آغاز شده تاکنون ۵۸۰ هزار نفر ثبت نام کردند و این ثبت نام همچنان ادامه دارد.

او ادامه داد: همزمان با ثبت نام متقاضیان پالایش و بررسی‌ها انجام شده و در صورت واجد شرایط بودن از طریق پیامک به آن‌ها اعلام می‌شود.

محمود زاده با بیان اینکه فرم ج متقاضیان باید حتما سبز باشد، اظهار کرد: عدم استفاده از تسهیلات یارانه‌ای دولتی در بخش مسکن و سبز بودن فرم «ج»، فقدان مالکیت خصوصی، متاهل یا سرپرست خانوار بودن و سابقه حداقل پنج سال سکونت در شهر مورد تقاضا چهار شرط اصلی خواهد بود.

معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: در طرح نهضت ملی مسکن هم همانند سایر طرح‌ها اعتبارات و تامین مالی از دو طریق انجام می‌شود، به طوری که بخشی از اعتبارات و منابع مالی از طریق آورده متقاضیان و بخشی هم از طریق تسهیلات است که تامین می‌شود.

محمود زاده با بیان اینکه آورده متقاضیان متناسب با دهک‌های مختلف جامعه متفاوت است، افزود: افراد با توجه به شهری که در آنجا واحد خود را انتخاب کردند، آورده شان تعیین می‌شود که متناسب با اراضی و یا طبقه‌ای که ساکن هستند، این آورده‌ها کم یا زیاد می‌شود.

او یادآور شد: تسهیلاتی که برای متقاضیان طرح نهضت ملی مسکن در نظر گرفته شده از ۲۰۰ تا ۴۵۰ میلیون تومان متفاوت است که در شورای عالی مسکن و شورای پول و اعتبار این موضوع بررسی می‌شود.

۸۳ هزار نفر موفق به دریافت تسهیلات ودیعه مسکن شدند

معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی در ادامه درباره آخرین وضعیت وام ودیعه مسکن هم گفت: تاکنون یک میلیون و ۵۱۰ هزار نفر در این طرح ثبت نام کرده و از این تعداد ۵۵۰ هزار متقاضی هم اطلاعات خود را تکمیل و وزارت راه و شهرسازی اسامی آن‌ها را به بانک‌ها برای دریافت تسهیلات ارسال کرده است که از این تعداد هم ۸۳ هزار نفر موفق به دریافت تسهیلات شده اند.

محمود زاده با بیان اینکه طبق تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا متقاضیان تا پایان آذر ماه فرصت دارند که برای وام ودیعه مسکن ثبت نام کنند، افزود: طبق تصمیم ستاد هم بانک‌ها فرصت دارند تا پایان بهمن ماه تسهیلات را به متقاضیانی که اسامی آن‌ها ارسال شده و واجد شرایط هستند پرداخت کنند.

او در پایان اظهار کرد: تاکنون مذاکرات و نامه نگاری بسیار زیادی با بانک‌ها برای پرداخت هرچه سریع تر تسهیلات و همچنین همکاری لازم با متقاضیان صورت گرفته که امیدوار هستیم که اقدامات لازم هم در این زمینه صورت گیرد.
باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار